ONLINE ÓRÁK
Az alábbiakban láthatod online elérhető óráinkat. A regisztrációhoz használd a jobb oldalon található Regisztráció gombot!

FONTOS INFORMÁCIÓK!

Az online órákat kizárólag gmail-es e-mail címmel regisztrálóknak tudjuk megosztani, mivel a YouTube csak azt támogatja.

Amennyiben a videót nem kapod meg 6 órán belül, hívj minket a +36 20 320 5390 számon (akár hétvégén is).Kezdő hatha jóga Kardos Zsuzsival, a NemcsakJóga Mozgásstúdió hatha jóga és meditáció oktatójával
Kezdő hatha jóga videónkat jó szívvel ajánljuk kezdő jógásoknak is, de a lassú, pontos ászana gyakorlásban biztosan talál kihívást az is, aki már most aktív gyakorló. Ez a 72 perces kezdő jóga gyakorlás a nap bármely szakában végezhető. Egyszerű, a mindennapokba könnyen beépíthető gyakorlás. Ezzel a videóval ott és akkor kezdhetsz neki a jógázásnak, ahol és amikor csak szeretnéd.


Az online órát Kardos Zsuzsi tartja.
Idegrendszer-harmonizáló hatha jóga Kardos Zsuzsival, a NemcsakJóga Mozgásstúdió jóga oktatójával
Ebben a 68 perces videóban egy kezdőknek szóló, idegrendszer harmonizáló jóga gyakorlást talász. A relaxáció után pedig elsajátíthatod a teljes jóga légzés gyakorlatát. Jóga videónkat jó szívvel ajánljuk kezdő jógásoknak is, de a lassú, pontos ászana gyakorlásban biztosan talál kihívást az is, aki már most aktív gyakorló.


Az online órát Kardos Zsuzsi tartja.
Klasszikus Pilates Fogarasy Mariannal, a NemcsakJóga Mozgásstúdió Pilates trénerével (32)
Teljes testet átmozgató, klasszikus Pilates gyakorlatok - kezdők is elkezdhetik. Részletesen instruált, jól követhető, teljes testet átmozgató gyakorlatsor. Helyesen végzett gyakorlatok során érezni fogjuk, annak jótékony hatását. Kellemes időtöltést és edzést kívánunk nektek! ????


Az online órát Fogarasy Mariann tartja.
Klasszikus Pilates haladóknak Fogarasy Mariannal, a NemcsakJóga Mozgásstúdió Pilates trénerével
Klasszikus Pilates gyakorlatok haladóknak. (35 perc) Részletesen instruált, jól követhető, teljes testet átmozgató gyakorlatsor. Helyesen végzett gyakorlatok során érezni fogjuk, annak jótékony hatását. Kellemes időtöltést és edzést kívánunk nektek! ????


Az online órát Fogarasy Mariann tartja.
Klasszikus Pilates haladóknak 2.0 Fogarasy Mariannal, a NemcsakJóga Mozgásstúdió Pilates trénerével (32)
Klasszikus Pilates gyakorlatok haladóknak (32 perc) Részletesen instruált, jól követhető, teljes testet átmozgató gyakorlatsor. Helyesen végzett gyakorlatok során érezni fogjuk, annak jótékony hatását. Kellemes időtöltést és edzést kívánunk nektek! ????


Az online órát Fogarasy Mariann tartja.
Erősítő, klasszikus Pilates Fogarasy Mariannal, a NemcsakJóga Mozgásstúdió Pilates trénerével (35)
Klasszikus Pilates gyakorlatok középhaladóknak/haladóknak erősítő Pilates gyakorlatokkal. Részletesen instruált, jól követhető, teljes testet átmozgató gyakorlatsor. Helyesen végzett gyakorlatok során érezni fogjuk, annak jótékony hatását.


Az online órát Fogarasy Mariann tartja.
Gerinctréning Andorka Eszter gyógytornász-fizioterapeuta oktatónkkal (41 perc)
Közepesen nehéz gerinctréning gyakorlatsor Andorka Eszter gyógytornász-fizioterapeuta oktatónkkal (41 perc)


Az online órát Andorka Eszter tartja.
Core-stabilizációs tréning (nyolcadik) Bárdos Barbarával
Bárdos Barbara nyolcadik core-stabilizációs tréning órája a NemcsakJóga Mozgásstúdó YouTube csatornáján. Minden core izmot erősítünk és nyújtunk, ahogy ezt már korábban is megszokhattátok Barbara óráin.


Az online órát Bárdos Barbara tartja.
Gerincjóga alapozó Schrick Timivel (53)
Kezdd vagy zárd a napod egy jóleső, egész testet átmozgató gyakorlással, ami testileg és lelkileg is feltölt. A gerincjóga gyakorlásával emellett biztonságosan felkészítheted a tested a nehezebb gyakorlatok elvégzésére is.


Az online órát Schrick Tímea tartja.
Gerincátmozgató torna fitt-ball használatával Bárdos Barbara gerinctrénerrel
Ebben a gyakorlatsorban fitt ball-t használunk a gyakorlatokhoz. A Fitt-ball fejleszti az egyensúlyérzékünket és az izmokat is szuperül erősíti. Ha csak egy tornát szeretnél kiválasztani, mi azt javasoljuk, hogy EZ legyen! A hatás nem marad el! -) Ha Neked nincs ilyen eszközöd, akkor se keseredj el: helyettesítheted székkel: amikor a labdát használjuk, támaszkodj a szék háttámlájára.


Az online órát Bárdos Barbara tartja.
61 perces hatha jóga Schrick Timivel, a NemcsakJóga Mozgásstúdió hatha -és gerincjóga oktatójával
Teljes testet átmozgató hatha jóga kezdőknek. Kezdd vagy zárd a napod egy jóleső, egész testet átmozgató gyakorlással, amely testileg és lelkileg is feltölt.


Az online órát Schrick Tímea tartja.
Gerincjóga Kaskötő Lillával - fókuszban a csípőizület (56)
Mai gyakorlásunk fókuszában a csípőízületek átmozgatását segítő ászanák állnak. Kezdőként is követhető és kivitelezhető gyakorlatokat tartalmaz a videó, de akár haladóként is találhatsz benne kihívást. Jó gyakorlást kívánunk.


Az online órát Kaskötő Lilla tartja.
Gerinctréning Andorka Eszter gyógytornász oktatónkkal (42)
Ezt a 42 perces gyakorlást jó szívvel ajánljuk a jógát kedvelőknek is, sok hasonló gyakorlattal fogsz találkozni, mint amilyennel jóga órán is.


Az online órát Andorka Eszter tartja.
Core-stabilizációs tréning (hetedik) Bárdos Barbaráva
Bemelegítés után talajon végzett gyakorlatok következnek, amelyhez szükséged lesz egy kézi súlyzóra vagy egy ásványliteres palackra. Minden core izmot erősítünk és nyújtunk, ahogy ezt már korábban is megszokhattátok Barbara óráin.


Az online órát Bárdos Barbara tartja.
Teljes testet átmozgató gyógytorna széken térdfájósoknak - Andorka Eszter gyógytornász oktatónkkal
A mai óra azoknak ajánlott különösen, akik nem szeretik vagy nem tudják elvégezni azokat a gyakorlatokat, amelyekhez térdelni szükséges, akik valamilyen térdízületi problémával küzdenek.


Az online órát Andorka Eszter tartja.
TripleX Training® (hetedik) Bárdos Barbara Triplex és gerincténerrel (56 perces)
Videótárunk hetedik TripleX Training® órája Bárdos Barbara Triplex és gerincténerrel Dinamikus bevezetés után teljes testet átmozgató gerinctorna következik erősítésekkel és természetesen sok nyújtással, ahogyan azt már a korábbi videókban is megszokhattátok. Jó gyakorlást és edzést kívánunk.


Az online órát Bárdos Barbara tartja.
Gerincjóga Schrick Timivel - Fókuszban a váll- és mellkasnyitás (66 perc)
Fókuszban a váll- és mellkasnyitás (66 perc) - gerincjóga A gerincjóga gyakorlásával emellett biztonságosan felkészítheted a tested a nehezebb gyakorlatok elvégzésére is. Jó gyakorlást kívánunk Neked.


Az online órát Schrick Tímea tartja.
5 ALKALMAS ONLINE TANFOLYAM - ASHTANGA VINYASZA JÓGA ALAPJAI HARMADIK RÉSZ
Harmadik rész: az ashtanga vinyasa álló ászanáit fogjuk közelebbről megvizsgálni, amelyek közvetlenül a napüdvözletek után következnek. A Surya Namaskara A és B befejezése után ebből 3-3 vagy 5-5 sorozatot végezz.


Az online órát Kaskötő Lilla tartja.
62 perces hatha jóga Schrick Timivel - fókuszban a a medencenyitás
Fókuszban a medencenyitás


Az online órát Schrick Tímea tartja.
Gerincjóga kezdőknek és középhaladóknak Kaskötő Lillával
Ezzel a középhaladó gerincjóga gyakorlással átmozgathatod az egész tested. Az erősítő gyakorlatok segítenek tudatosítani és stabilizálni a helyes testtartásért felelős izmokat, a nyújtások pedig növelik az izületek rugalmasságát. Emellett az idegrendszerre is pozitívan hatnak a gyakorlatok, a lassú mozdulatok során a légzés harmonizálódik és beindulnak a test regenaráló, öngyógyító folyamatai. Kezdőként is követhető és kivitelezhető gyakorlatokat tartalmaz a videó, de akár haladóként is találhatsz benne kihívást.


Az online órát Kaskötő Lilla tartja.
Stretching futóknak, sportolóknak Andorka Eszter gyógytornásszal
A mai órán a teljes alsó végtag nyújtásával foglalkozunk, főként a combizom, vádli, combközelítők és combhajlítók, csípőhajlítók és csípőkörüli izmok nyújtásával. Futóknak kifejezetten ajánlom illetve mindenkinek aki edzés után szeretne egy jó nagyon nyújtani! :)


Az online órát Andorka Eszter tartja.
Gyógytorna Andorka Eszter gyógytornász-fizioterapeuta vezetésével - fókuszban a térd
Ezzel a gyakorlatsorral azoknak szeretnék kedvezni, akik valamilyen térdízületi problémával küzdenek. Azoknak ajánljuk ezt a videót, akik valamilyen kopásos térdízületi problémával küzdenek, vagy valamilyen minimál invazív beavatkozáson (arthroscopos műtéten) estek át korábban és már felépültek belőle.


Az online órát Andorka Eszter tartja.
Core-stabilizációs tréning
Az óra köredzés jellegű az alábbi felosztásban: bemelegítés, 4 különböző, erősítő gyakorlatsor és a legvégén a kötelező nyújtás: a bemelegítést és a nyújtást soha ne hagyd ki az edzésedből! Valamennyi gyakorlatsorból annyit végezz, amely a Te állóképességedhez a legjobban illik. Ha fejlődni és erősödni szeretnél, akkor érdemes minél többször, akár tízszer is elvégezhetsz egy-egy blokkot. Hasonlóképpen meghosszabbíthatod a bemelegítést és a nyújtást is, izmaid izületeid nagyon hálásak lesznek érte.


Az online órát Bárdos Barbara tartja.
57 perces Gerincjóga Schrick Timivel – Hát és combhajlító erősítés és nyújtás
Ebben az 57 perces gerincjóga gyakorláson a test hátsó részével fogunk foglalkozni: hátizmok, hátsó combhajlító izom és a vádli erősítésével és nyújtásával.


Az online órát Schrick Tímea tartja.
TripleX Training® (hatodik) Bárdos Barbara Triplex és gerincténerrel
Videótárunk hatodik TripleX Training® órája Bárdos Barbara Triplex és gerincténerrel Mai TRIPLEX óránknak három része van: 1. rész: álló gyakorlatok, bemelegítés, átmozgatás. 2.rész: felső háti szakasz, váll, csípő mobilizálás, 3.rész: Erősítés: hasizom, farizom, belsőcomb, pici nyújtás és mobilizálás.


Az online órát Bárdos Barbara tartja.
5 alkalmas online tanfolyam - Ashtanga vinyasza jóga alapjai első rész
Ez a 33 perces gyakorlás az első része egy 5 alkalmas mini-tanfolyamnak, amely segít, hogy az alapoktól sajátítsd el az ashtanga jógát. Egy 5 részes sorozatban elemezzük az ashtanga vinyasa jóga első sorozatának egyes elemeit, részletesen kitérve a módszer alapját képező légzés, bandhák és dristi (a tekintet vezetése) összhangjára és a gyakorlatok helyes és biztonságos kivitelezésére, adott esetben szükséges könnyítésére, módosítására. Az első rész témája: Napüdvözletek A és B sorozat


Az online órát Kaskötő Lilla tartja.
5 ALKALMAS ONLINE TANFOLYAM - ASHTANGA VINYASZA JÓGA ALAPJAI MÁSODIK RÉSZ
Második rész: a levezető sorozatokat fogjuk közelebbről megnézni. Mindenképpen javasoljuk, hogy először a napüdvözleteket bemutató videót nézd meg, mert a napüdvözlettel és a levezető sorozattal már keretet tudtok adni a gyakorlásnak. Fontos, hogy mindig úgy építsd fel a gyakorlást, hogy a Napüdvözlettel kezdesz (ez lesz a bevezető), és a levezető sorozattal (fordított testhelyzetekkel) fejezed be a gyakorlást. Közben fokozatosan hozzáépítheted az állógyakorlatokat, ülőgyakorlatokat, hátrahajlításokat és ezt követi a levezető gyakorlatsor. A gyakorlatok kivitelezését nagyon részletesen elmondjuk, hogy a lehető legbiztonságosabban el tudjátok végezni a gyakorlatokat.


Az online órát Kaskötő Lilla tartja.
64 perces hatha jóga Schrick Timivel - Fókuszban a váll
A mai hatha jóga órán a vállal és a váll környékének átmozgatásával fogunk foglalkozni. Sokat fogunk dolgozni a vállövvel, a lapockával és a karral. Tudtad, hogy a kar munkája nem a vállnál kezdődik, hanem sokkal feljebb: a nyakcsigolyáknál lépnek ki az idegek, amelyek végig futnak az egész karon, egészen a kézujjak végéig? A mai hatha jóga gyakorlás segíteni fog abban, hogy ezt a teljes utat megérezd.


Az online órát Schrick Tímea tartja.
Pilates Kovács Ilonával 1.0 (72’) – kezdők is elkezdhetik


Az online órát Kovács Ilona tartja.
Pilates Kovács Ilonával 2.0 (68)
Ennek a videónak az első 40 perce megegyezik a Pilates Kovács Ilonával 1.0 (72) - kezdőknek is ajánlott című videóéval, majd ezt követően a befejezés (28) egy más fajta, picit erősebb gyakorlatsort tartalmaz.


Az online órát Kovács Ilona tartja.
Stretching Andorka Eszter, gyógytornász-fizioterapeuta oktatónkkal
A mai órán a nyújtással fogunk foglalkozni, hiszen egészségünk megőrzése érdekében elengedhetetlen, hogy izmaink erősítése mellett megőrizzük azok rugalmasságát is. A rendszeres nyújtásnak köszönhetően javíthatunk izmaink nyújthatóságán, növelhetjük az ízületi mozgáspályát, melynek következtében csökken a sérülések kockázata és még izmaink teljesítőképessége is növekszik, tehát erősödhetünk ezáltal. Nem utolsó sorban pedig nem szabad elfelejtetnünk, hogy nyújtás során testünk kényelmesen ellazul, így könnyebben tudunk fókuszálni és a belső feszültséget csökkenteni.


Az online órát Andorka Eszter tartja.
Teljes testet átmozgató, kezdő gerincjóga Kaskötő Lillával - erősítő és mobilizáló gyakorlatokkal
Kezdők számára is biztonságosan végezhető és könnyen követhető, teljes testet átmozgató gerincjóga gyakorlás, amiben egyforma arányban találhatók erősítő és mobilizáló gyakorlatok. A gyakorlás célja a helyes testtartás tudatosítása, rögzítése és az ehhez szükséges izmok erősítése és ellazítása.


Az online órát Kaskötő Lilla tartja.
Kismama jóga - Nyíló virág - Kardos Zsuzsival
Kismama jóga kezdőknek Kardos Zsuzsival Téma: Nyílóvirág Gátizomtorna Relaxáció Kardos Zsuzsi új kismama jóga videója ismét Ina May Gaskin, a világ legismertebb bábájának könyvéből születéstörténettel kezdődik, amely nagyon tanulságos lehet Mindenkinek(!) számára (nem csak kismamáknak).


Az online órát Kardos Zsuzsi tartja.
Core-stabilizációs training Bárdos Barbarával (ötödik)
Az óra köredzés jellegű az alábbi felosztásban: bemelegítés, 4 különböző, erősítő gyakorlatsor: 1.Tricepsz, farizom erősítés és egy kis instabil gyakorlás könnyített és nehezített változatban egyaránt. 2. Plank variációk 3. Hasizom-farizom erősítés 4. Hasizom erősítő gyakorlatok 5. Nyújtás


Az online órát Bárdos Barbara tartja.
Gerinctréning Andorka Eszterrel - Egyensúly gyakorlatok
Ennek a gyakorlásnak a fókuszában az egyensúly gyakorlatok állnak. Néha lehet, hogy kicsit ki fogsz lépni a komfortzónádból, de nem is baj, ha néha megtapasztaljuk, hogy nem történik baj akkor sem, ha néha kicsit kibillenünk az egyensúlyunkból. Eszközként soft ball-t használunk, de helyettesítheted párnával, ha nincs kis labdád. Ugyanúgy el fogod tudni végezni a teljes gyakorlatsort.


Az online órát Andorka Eszter tartja.
Triplex 5.0 Bárdos Barbara Triplex edzővel
Dinamikus bemelegítés és izomaktíválás , gerinctrotna, erősítésekkel és sok nyújtással. Az óras ellső felében álló gyakorlatok, második felében pedig talajon végzett gyakorlatok következnek. Jó gyakorlást kívánunk.


Az online órát Bárdos Barbara tartja.
57 perces gerincjóga Schrick Timivel - Fókuszban a medence és csavarások
57 perces gerincjóga gyakorlással: fókuszban a medence nyitások és a gerinccsavarás.


Az online órát Schrick Tímea tartja.
I. Ashtanga vinyasa jóga alapjai - 5 alkalmas ashtanga tanfolyam az alapoktól Kaskötő Lillával (33)
Egy 5 részes sorozatban elemezzük az ashtanga vinyasa jóga első sorozatának egyes elemeit, részletesen kitérve a módszer alapját képező légzés, bandhák és dristi (a tekintet vezetése) összhangjára és a gyakorlatok helyes és biztonságos kivitelezésére, adott esetben szükséges könnyítésére, módosítására. Az első rész témája a napöüdvözletek.


Az online órát Kaskötő Lilla tartja.
61 perces hatha jóga Schrick Timivel - Alapos átmozgatás
A mostani gyakorlásunk egy alaposan átmozgató hatha jóga gyakorlás, amely tetőtől talpig átmozgat.


Az online órát Schrick Tímea tartja.
Pilates Süvegh Dórával
36 perces teljes testet átmozgató Pilates gyakorlatsor 1. Bemelegítés 2. Egyensúly gyakorlatok láb és hátizom erősítéssel 3. Hasizomés törzsizom gyakorlatok 4. Vállizom és hátizom erősítő gyakorlatok 5. Nyújtás


Az online órát Süvegh Dóra tartja.
Kezdő hatha jóga Kardos Zsuzsival - Fókuszban a csípő
Kardos Zsuzsi harmadik, kezdő hatha jóga videója. Ebben a 60 perces videóban a csípő körüli izmok és izületek kerülnek fókuszba: a csípő környékén lévő izmokat erősítjük, valamint mobilizáljuk a csípőt.


Az online órát Kardos Zsuzsi tartja.
Gerinctréning Andorka Eszterrel - Gerinccsavarás
Ennek a gyakorlásnak a fókuszában a gerinccsavarás áll. A háti és a nyaki szakasz mobilizálását segítik a gyakorlatokkal.


Az online órát Andorka Eszter tartja.
Kismama jóga kezdőknek - Fa tartás - Kardos Zsuzsival
Kismama jóga kezdőknek Kardos Zsuzsival Fatartás Gátizomtorna Om mantra Relaxáció Egyszerűen elvégezhető gyakorlatsor, amelyet a kismamák (és nem csak kismamák is) könnyedén el tudnak végezni.


Az online órát Kardos Zsuzsi tartja.
Core-stabilizációs training Bárdos Barbarával (negyedik)
Ezen a Core edzésen a fal mellett végezzük a gyakorlatokat. Az óra köredzés jellegű az alábbi felosztásban: bemelegítés, 4 különböző, erősítő gyakorlatsor, nyújtás. Valamennyi gyakorlatsorból annyit végezz, amely a Te állóképességedhez a legjobban illik. Ha fejlődni és erősödni szeretnél, akkor érdemes minél többször, akár tízszer is elvégezhetsz egy-egy blokkot. Hasonlóképpen meghosszabbíthatod a bemelegítést és a nyújtást is, izmaid izületeid nagyon hálásak lesznek érte.


Az online órát Bárdos Barbara tartja.
56 perces gerinctréning Andorka Eszter gyógytornász-fizioterapeuta oktatóval-fókuszban a csípőízület
Ezen a gerinctréning órán a csípőízületek kerülnek fókuszba, sok nyújtással kiegészítve. A csípőízületet nyújtjuk, lazítjuk és a csípő körüli izomzatot erősítjük.


Az online órát Andorka Eszter tartja.
62 perces erősítő gerincjóga Schrick Timivel
62 perces gerincjóga gyakorlással elsősorban a mélyizmokat erősítjük, amelyek segítenek a helyes testtartás tudatosításában és fenntartásában. A gerincjóga gyakorlásával emellett biztonságosan felkészítheted a tested a nehezebb gyakorlatok elvégzésére is.


Az online órát Schrick Tímea tartja.
45 perces pilates gyakorlatsor Süvegh Dóra pilates oktatóval - Fókuszban a hasizom és gerincfeszítő izmok
Teljes testet átmozgató pilates gyakorlatsor Tartó izmokat erősítő gyakorlatok, kiemelten fókuszban a gerincfeszítő izmok és a haránt hasizmok. Erősítő gyakorlatsor végén kellemes nyújtás következik.


Az online órát Süvegh Dóra tartja.
63 perces hatha jóga Schrick Timivel
Fókuszban a légzés, a belső fókusz, csípő- és medencenyitások.


Az online órát Schrick Tímea tartja.
50 perces gerincjóga Kaskötő Lillával
50 perces gerincjóga gyakorlás: fókuszban a váll és mellkasnyitások.


Az online órát Kaskötő Lilla tartja.
Legyél hős-Kismama jóga Kardos Zsuzsival
- Harcos pózok - Tollpihefújó légzés - Gátizomtorna - Relaxáció


Az online órát Kardos Zsuzsi tartja.
61 perces gerinctréning Andorka Eszterrel-Fókuszban a nyak, váll, vállöv és a gerinc háti szakasza
Ebben a gyakorlatsorban a nyakat és a háti szakaszt mozgatjuk és nyújtjuk illetve különböző lapockastabilizáló gyakorlatokkal erősítjük a vállövet, vállízületet.


Az online órát Andorka Eszter tartja.
46 perces Core-stabilizációs training Bárdos Barbarával,
A Core-izmok, ún. izomfűző megfelelő működése elengedhetetlen testünk funkcionális képességének és az egyén életminőségének a helyreállításában. A core-stabilizáció torna során, a stabilizációs izmok aktiválása és a koordinációs képesség növelése mellett lehetővé teszi, hogy progresszíven fejlődjünk és így fejlesszük az erő- és állóképességünket.


Az online órát Bárdos Barbara tartja.
TripleX Training® 3.0 Bárdos Barbara Triplex és gerincténerrel (61 perces)
Videótárunk harmadik TripleX Training® órája Bárdos Barbara Triplex és gerincténerrel (61 perces) Izületek mobilizálásával, sok nyújtással és természetesen erősítő gyakorlatokkal kiegészített, teljes testet átmozgató, TripleX Training® gyakorlatsor.


Az online órát Bárdos Barbara tartja.
65 perces ízületfrissítő gerincjóga kezdőknek Schrik Timivel
65 perces ízületfrissítő gerincjóga kezdőknek: térdelés, chaturanga és lefelenéző kutya mentes gyakorlás, úgyhogy nagyon kezdőknek is ajánlott. De ez ne tévesszen meg, alaposan megmozgatjuk az izmokat.


Az online órát Schrick Tímea tartja.
53 perces teljes testet átmozgató Pilates Süvegh Dórával
Pilates gyakorlatsor: - Bemelegítés ülésben, - Medence emelés – láb gyakorlatok, - Hasizom gyakorlatok+százas, - Oldalsó hasizmok erősítése,- Egyensúly gyakorlatok - Nyújtás


Az online órát Süvegh Dóra tartja.
Ashtanga jóga - Napüdvözlet Kálmán Katival 36 percben
Ebben a 36 perces Ashtanga jóga videóban napüdvözleteket és álló ászanákat gyakorolhastz Kálmán Kati Ashtanga- és hatha jóga oktatóval, az ashtanga vinyasa jóga tradíció szerint.


Az online órát Kálmán Kati tartja.
66 perces Hatha jóga Schrick Timivel -Teljes testet átmozgató
Ebben a 66 perces hatha jóga gyakorlásban a karok és a váll mobilitását kihasználva mozgatjuk át a törzset és a gerincet, erősítjük a hátizmokat.


Az online órát Schrick Tímea tartja.
Női jóga Schrick Timivel
Női jóga óránkon a hatha jóga ászanáit használjuk, különösen azokat az ászanákat, amelyek a kismedencére és a kismedence belső lévő szerveire vannak hatással. A női jóga célja, hogy az itt lévő izmokat és belső szerveket jól átmozgassa, átmasszírozza. Olyan ászanákat gyakorlunk, amelyek vérbőséget okoznak, segítik az áramlásokat, így az esetleges pangásokat meg tudja szüntetni.


Az online órát Schrick Tímea tartja.
45 perces Gerincjóga Kaskötő Lillával - Fókuszban a csípőnyitás
A csípőnyitó ászanákkal megnyújtjuk és ellazítjuk a csípő, a comb elülső, hátsó, belső és külső izmait, a medence, alhas, derék és farizmokat. Nem utolsó sorban a rugalmas csípő segíti a medencénket a legtermészetesebb helyzetében tartani, s ezáltal enyhíteni a derékfájást és javítja a tartást.


Az online órát Kaskötő Lilla tartja.
Pilates Kovács Ilonával
Az ismert IlonaPilates, Ilona rajongóknak. 51 perces pilates Kovács Ilonával, a NemcsakJóga Mozgásstúdió pilates és NMPT oktatójával.


Az online órát Kovács Ilona tartja.
Dinamikus hatha jóga Schrick Timivel
Dinamikusabb hatha jóga: dinamikus ászanákkal előkészíti a virabhadrasana 1.,2. és 3., hőstartás ászanákat, majd végigvezet mind a három hőstartáson. Kellemesen átmozgat. (56 perc)


Az online órát Schrick Tímea tartja.